KÜÇÜK MUCİTLERLE YENİ UFUKLARA-TO NEW HORIZONS WITH LITTLE INVENTORS E-TWİNNİG PROJEMİZ TAMAMLANMIŞTIR.

Okulumuz Öğretmenlerinden Zehra ÇETİNER “Küçük Mucitlerle Yeni Ufuklara - To New Horizons with Little Inventors “ adlı  bir eTwinning projesine dahil olup projemiz tamamlanmıştır. Proje 4-7 yaş grubunu kapsamaktadır. Ülkemizden ve Azerbaycan'dan katılan ortaklar ve öğrenciler ile proje yönetilmektedir .

Bu proje ile öğrencilerimize STEM etkinlikleri hakkında bilgi verip, öğrencilerimizi; yeni dünyanın yeni becerilerine hazırlamak ve bunu yaparken çalışmalarımızda yer vermiş olduğumuz bilim insanlarının yaptığı çalışmalar ile buluşturarak yeni ufuklar oluşturmak, analitik düşüncenin pratik bir şekilde işletilmesini sağlamak, problem çözme becerisi geliştirme ve bunu daha yaratıcı bir noktaya taşıma, değişmek için eleştirel bakışın önemini kavrama, sorunu kavrama ve soruna karşı yapıcı tepkiler geliştirme gibi birden fazla becerinin bütünleşik temel disiplinler kullanılarak geliştirilmesini amaçlamaktadır. Çocukların iletişimine olumlu katkı sağlamak ve bunun yanında özgüven kazanma ve akademik başarılarını destekleme gibi birden fazla olumlu etkiye de ulaşmak projemizin amaçlarındandır.

05-04-202405-04-202405-04-202405-04-202405-04-202405-04-2024